ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Nissan: ο άσος του ποδοσφαίρου Eden Hazard βιώνει τη δύναμη των ηλεκτρικών!

Ο Eden Hazard είναι λάτρης της ταχύτητας. Ο Oliver Rowland λατρεύει το ποδόσφαιρο. Όταν οι δύο τους συναντήθηκαν στο Circuit Jarama στην Ισπανία για να φτάσουν στα όριά τους τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Nissan, ο ενθουσιασμός ήταν αμοιβαίος.

Ο Hazard, ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και παγκόσμιος πρεσβευτής της Nissan από το 2018, έπιασε το τιμόνι του Nissan LEAF e +, υπό την εξειδικευμένη φροντίδα του οδηγού της ομάδας της Nissan Formula E, Oliver Rowland. Στη συνέχεια, ο Hazard “γεύτηκε” την πλήρη ισχύ του επίσημου οχήματος μεταφοράς του Τροπαίου του UEFA Champions League, του LEAF NISMO RC, που επιτυγχάνει επιτάχυνση στα 100 χλμ./ ώρα από στάση, σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα !

Ο Hazard, 29 ετών, γνωστός για την ταχύτητα του μέσα στο γήπεδο, παίζει ως μέσος επιθετικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι επίσης ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Βελγίου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην υψηλότερη θέση της κατάταξης της FIFA παγκοσμίως. Όταν έγινε πρεσβευτής της Nissan, ο Hazard εξέφρασε την επιθυμία του να μεταβεί άμεσα στην ηλεκτροκίνηση. Η επιθυμία του εκπληρώθηκε καθώς οδήγησε το δικό του ολοκαίνουργιο Nissan LEAF e + μηδενικών ρύπων, από την αντιπροσωπεία της Nissan στη Μαδρίτη απευθείας στην πίστα, όπου και συναντήθηκε με τον Rowland.

Ο Rowland έδωσε στον Hazard μερικές συμβουλές σχετικά με την οδήγηση του νέου του EV, προτού τον μυήσει στην οδήγηση του LEAF NISMO RC, ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου που προορίζεται αποκλειστικά για τις αγωνιστικές πίστες.

«Ήξερα ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση στο δρόμο, ωστόσο η εμπειρία στην πίστα είναι το κάτι άλλο!», δήλωσε ο Hazard μετά από την οδήγηση στην πίστα. «Μου άρεσε ιδιαίτερα η οδήγηση του Nissan LEAF NISMO RC. Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα επιδόσεων και η άμεση επιτάχυνση που προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο είναι πραγματικά απίστευτη».

Nissan Ultimate EV – Eden Hazard & Oli Rowland

Από την πλευρά του ο Rowland δήλωσε : «Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου, οπότε ήταν μεγάλη στιγμή για μένα η συνάντηση με έναν από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο στερέωμα. Ο Eden τα πήγε πολύ καλά, και η αποτύπωση του ενθουσιασμού στο πρόσωπό του, είναι κάτι το ανεκτίμητο».

Η Nissan συμμετέχει στην Formula E από την περασμένη σεζόν. Το πρωτάθλημα των ηλεκτρικών μονοθέσιων φέρνει τον ενθουσιασμό και τις επιδόσεις της τεχνολογίας της Nissan από τα EVs μηδενικών εκπομπών στους λάτρεις των αγώνων, σε όλο τον κόσμο και επιτρέπει στην εταιρεία να αποκτήσει τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των εμπορικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της.

«Ο Eden Hazard είναι ένας πραγματικός αθλητής υψηλών επιδόσεων και αδράξαμε την ευκαιρία να του προσφέρουμε, από πρώτο χέρι, μια συναρπαστική εμπειρία με την τελευταία μας τεχνολογία στα EVs», δήλωσε ο Tommaso Volpe, διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, παγκοσμίως.

Η συμμετοχή της Nissan στη Formula Ε και η χορηγία της στο UEFA Champions League αποτελούν μέρος της στρατηγικής #ElectrifyTheWorld. Εκτός από το LEAF, η Nissan θα λανσάρει στο προσεχές μέλλον το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Nissan Ariya, το οποίο συμβολίζει ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία, καθώς εστιάζει περισσότερο από ποτέ στον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.) με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την Ηλεκτροκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!