ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε πως κατάφεραν να βγουν από ένα φλεγόμενο βαν [vid]

Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες του αυτοκινητόδρομου έγινε στην Κίνα, όπου όπως βλέπουμε ένα μικρό van ανατράπηκε (πιθανότατα από σκασμένο ελαστικό) και έμεινε ακίνητο πάνω στο οδόστρωμα.

Στην αρχή δεν συμβαίνει τίποτα, όμως πολύ γρήγορα η κατάσταση αρχίζει να κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθώς το van αρπάζει φωτιά. Οι επιβάτες του φαίνεται να τα έχουν χαμένα και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να απεγκλωβιστούν.

Την ίδια στιγμή περνούν από δίπλα δεκάδες αυτοκίνητα που δεν δίνουν σημασία. Ευτυχώς ένας ηρωικός περαστικός έρχεται να δώσει την λύση και να σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Η κίνηση αυτή δίνει το έναυσμα στους επιβάτες να καταλάβουν τον τρόπο διαφυγής και ο οδηγός του van αναλαμβάνει να σπρώξει από μέσα το τζάμι και τελικά να απελευθερωθούν.

Από όλο το περιστατικό υπήρξαν ελαφριοί τραυματισμοί του οδηγού από τα σπασμένα τζάμια ενώ λίγο αργότερα η τροχαία έσβησε την φωτιά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button