NEA

Αποκαλυπτήρια στις 24 Σεπτεμβρίου για το νέο Ford Puma ST

Η Ford έδωσε ένα νέο teaser όπου μαζί με τον ήχο που βγάζει το νέο Puma ST ανακοίνωσε και την επίσημη ημερομηνία της παρουσίασης.

Στις αρχές Μαΐου η Ford μας είχε δώσει ένα πρώτο teaser για το Puma ST που θα κάνει την διαφορά στα μικρά SUV μιας και δεν υπάρχει κάποια ανάλογη έκδοση. Η οποία θα έχει κάτω από το καπό της τον τρικύλινδρο 1.500άρη του Fiesta ST με τα 200 άλογα και τα 290 Nm ροπής, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο με κίνηση μπροστά και 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τα 7 δευτερόλεπτα.

Πρόσφατα η Ford έκανε ένα tweet με ένα χαριτωμένο βίντεο στο οποίο συμμετέχουν πρόσωπα που εμπλέκονται στην εξέλιξη Puma ST και κάνουν στην κάμερα διάφορους ήχους και γκριμάτσες που σχετίζονται με την οδήγηση του γρήγορου Puma.

Το αυτοκίνητο κάνει κάποια μικρά περάσματα από τα οποία δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε μία πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα για την τελική του μορφή. Πάντως, μπορούμε να υποθέσουμε πως θα έχει μια αύρα ανάλογη με του Fiesta ST και δίχως αμφιβολία τα πιο απολαυστικά δυναμικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία των μικρών SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Η ομάδα του Caroto