ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατί ο Sylvester Stallone πουλά την τεράστια Cadillac του;

Δεν πρόκειται για μια απλή Escalade ESV αλλά για μια που έχει διάφορα εξτρά ανεβάζοντας την τιμή πώλησης στις 350.000 δολάρια!

Η ESV είναι μια επιμηκυμένη εκδοχή της Escalade που ξεπερνά σε μήκος τα έξι μέτρα και που κανονικά κοστίζει περίπου 90.000 δολάρια. Η συγκεκριμένη έχει αναβαθμιστεί από την Becker ESV κατόπιν παραγγελιάς του Σταλόνε και έχει πάνω της πολλά από τα γνωστά κομφόρ: πολλές οθόνες, σπέσιαλ καθίσματα με την καμπίνα να είναι καλυμμένη με λευκό δέρμα και να διαθέτει όλα όσα θα ήθελε ο «Sly» για τις μετακινήσεις του στο LA.

Τα έξτρα που έχει η ESV φτάνουν τις 136.000 δολάρια και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αναζητήσετε στην αξία που δίνει απλά και μόνο πως το αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε ο 74χρονος αστέρας του Χόλυγουντ. Η αλήθεια όπως είναι πως το κινούσε ελάχιστα αφού στο οδόμετρο έχει λίγα περισσότερα από 1.600 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Stallone λέει πως λίγο μετά αφότου παρήγγειλε το αυτοκίνητο άλλαξαν οι προτεραιότητες του και για αυτό το λόγο δεν το χρησιμοποίησε όσο θα έπρεπε. Μάλιστα λέει πως είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και είμαστε σίγουροι πως θα βρεθεί ένας μελλοντικός αγοραστής στην ιδέα και μόνο πως θα κινείται με ένα αυτοκίνητο που κατείχε ο Ράμπο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!