ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Avtoros Sharman: Ένα 8×8 ασθενοφόρο που δεν κωλώνει πουθενά!

To απίστευτο Sharman από την Ρωσία το γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε αρκεί να το δεις μια φορά και δεν το ξεχνάς!

Η Avtoros έχει κατασκευάσει ένα ειδικό όχημα διασώσεων για αποστολές εκεί όπου δεν μπορεί να πάει κανένα άλλο. Πέρα από τον τρίλιτρο turbo-diesel των 146 ίππων της Iveco και τις κορυφαίες off-road προδιαγραφές του το μεγάλο του πλεονέκτημα αφορά στην μετάδοση στους 8 τροχούς που έχει που «φορούν» ειδικά τεράστια ελαστικά χαμηλής πίεσης ώστε το όχημα να λειτουργεί σαν… οδοστρωτήρας!

Και για την περίσταση είπαν να αυξήσουν τις δυνατότητες του και από την διάσωση να περάσουν στην άμεση βοήθεια και να μετατρέψουν με την υποστήριξη της PC Sadr το εσωτερικό σε ένα θάλαμο ασθενοφόρου. Έτσι, έβγαλαν ότι υπήρχε για να δημιουργηθεί χώρος για έως τέσσερις νοσηλευτές και γιατρούς, ένα φορείο και έως δύο ασθενείς. Εννοείται πως υπάρχει και ο κατάλληλος εξοπλισμός με μάσκες οξυγόνου, απινιδωτή κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!