ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Porsche vs Bugatti: Δείτε ένα στούκι αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ! [vid]

To συμβάν καταγράφηκε σε ορεινό πέρασμα της Ελβετίας και αναμφίβολα είναι από τις ακριβότερες συγκρούσεις που έχουμε δει ποτέ!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το ατύχημα έγινε στο περίφημο Gotthard Pass. Εκείνη την στιγμή ανηφόριζε μία Mercedes Benz C-Class πίσω από ένα αυτοκινούμενο και ο οδηγός της Bugatti αποφάσισε να κάνει μια επίδειξη ισχύος για να τα προσπεράσει.

Ωστόσο δεν είχε δει πως κάπου ανάμεσα υπήρχε και μια Porsche που επιχείρησε να κάνει το ίδιο και το αποτέλεσμα ήταν τα δύο supercars να έρθουν σε επαφή και η Bugatti να πέσει στην Mercedes. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ντόμινο συγκρούσεων στα βράχια και στα κολονάκια.

Τελικά το μεγαλύτερο στραπάτσο φαίνεται να έχει φάει η Porsche με το καταστραμμένα μπροστινό μέρος ενώ και η Bugatti έχει πάθει αρκετά μεγάλη ζημιά. Από την σύγκρουση ο οδηγός της Mercedes τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Αυτά για ένα τροχαίο που έχει γίνει viral μιας και εμπλέκονται αυτοκίνητα συνολικής αξίας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!