NEA

Πως κατασκευάστηκε η Lamborghini Sián FKP 37 από τη LEGO Technic (video)

Η LEGO Technic είναι γνωστή για το πάθος και τις ικανότητές της να δημιουργεί ομοιώματα κανονικών αυτοκινήτων. Πόσο εύκολη όμως είναι μία τέτοια αντιγραφή;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της LEGO, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο πιθανά δείχνουν. Καταρχήν, για να κατασκευάσουν ένα ομοίωμα αυτοκινήτου υπό κλίμακα, σημαντικό ρόλο παίζει η επαφή τους με τους ίδιους τους δημιουργούς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η βαθύτερη κατανόηση όλων των επιμέρους λεπτομερειών του αυτοκινήτου παίζει σημαντικό ρόλο, εάν θέλει κανείς να αποδώσει σωστά το χαρακτήρα του μοντέλου, έστω και σε μικρογραφία.

Στην προκειμένη περίπτωση, η LEGO Technic συνεργάστηκε με τη Lamborghini για να δημιουργήσει τη Sian FPK 37. Ένα ομοίωμα αυτής, από πλαστικό, σε κλίμακα 1:8, με συνολικό μήκος 60 εκατοστά, πλάτος 25 και ύψος 13 εκατοστά. Σύμφωνα με το Stefano Domenicali, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Automobili Lamborghini, «και οι δύο εταιρίες ενσωματώνουν την επιδίωξη της τελειότητας του σχεδιασμού μέσω συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργούν διαφορετικά συναισθήματα με κάθε αλληλεπίδραση και εκτιμώνται διαχρονικά. Κάθε σούπερ σπορ αυτοκίνητο Lamborghini μπορεί να είναι μοναδικό χάρη στο πρόγραμμα εξατομίκευσης Ad Personam και το συγκεκριμένο στυλ οδήγησης του ιδιοκτήτη, όπως ακριβώς τα τουβλάκια LEGO παρέχουν στους κατασκευαστές όλων των ηλικιών ατελείωτες δυνατότητες δημιουργίας. Αυτό το εξαιρετικό αντίγραφο της Lamborghini Sián FKP 37 από το LEGO Group παρουσιάζει μια υπέροχη νέα εμπειρία κατασκευής τόσο για τους λάτρεις των σούπερ σπορ αυτοκινήτων όσο και για τους λάτρεις των LEGO και η Lamborghini έχει το προνόμιο να μοιραστεί αυτήν την ευκαιρία με το LEGO Group».

Η πρόταση της LEGO Technic αποτελείται συνολικά από 3.696 κομμάτια και διαθέτει έναν εντυπωσιακό, πράσινο χρωματισμό, με ζάντες σε χρυσαφί απόχρωση. Περισσότερα για το τι κρύβεται πίσω από αυτό μπορείτε να μάθετε από τους ανθρώπους της εταιρίας, στο video που ακολουθεί.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!