NEA

Πόσο επικίνδυνη είναι η συνήθεια να βάζετε τα πόδια σας στο ταμπλό;

Αν συνηθίζετε ως συνοδηγός να «ξεκουράζετε» τα πόδια σας ακουμπώντας τα στο ταμπλό τότε δείτε προσεκτικά τις σχετικές εικόνες και την επόμενη φορά θα το σκεφτείτε ξανά…

Το καλοκαιράκι θα έχετε δει αρκετές να βάζουν τα πόδια τους τεντωμένα πάνω στο ταμπλό. Μια αναπαυτική αλλά καθόλου ασφαλής θέση σε περίπτωση σύγκρουσης.

Όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία που ακολουθεί σε μια πρόσκρουση ο αερόσακος του συνοδηγού ανοίγει και πιέζει με πολύ μεγάλη δύναμη τα πόδια. Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας βίαιης μετακίνηση των ποδιών φαίνονται στην ακτινογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν στο Twitter.

φωτογραφία ανοίγματος: Djordje Petrovic from Pexels

Όπως είπε χειρούργος ορθοπεδικός που είδε την ακτινογραφία στην αριστερή πλευρά υπάρχει κάταγμα του αυχένα του μηριαίου και στη δεξιά εξάρθρωση του μηρού. Παράλληλα η συγκεκριμένη στάση μπορεί να οδηγήσει και σε σοβαρό τραυματισμό του κεφαλιού, μιας και κινείται προς τα εμπρός και μπορεί να συγκρουστεί με τα πόδια που μετατοπίζονται βίαια προς τα πίσω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!