NEA

Hyundai Tucson: Με αέρα από Lamborghini Urus η επόμενη γενιά;

Μετρώντας ήδη πέντε χρόνια στην αγορά, το Tucson κοντοζυγώνει η ώρα που θα αλλάξει. Ποια σχεδιαστική οδό θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι της Hyundai με τη νέα γενιά του δημοφιλούς SUV;

Έχοντας ως βάση ορισμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οι ειδικοί της AtchaCars επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα πρώτο rendering του επόμενου Hyundai Tucson. Όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό, το νέο αυτό SUV αφήνει κατά μέρος τις στρογγυλεμένες επιφάνειες και ακολουθεί ένα πιο κοφτό σχεδιασμό, με πιο έντονες γραμμές και περισσότερες γωνίες.

Τα πίσω προστατευτικά των φτερών παραπέμπουν ελαφρά στο στυλ του Kona, συνολικά όμως δεν θα ήταν υπερβολικός κάποιος που στο παρουσιαστικό του θα έβλεπε κάτι από Lamborghini Urus. Μάλιστα, η δεδομένη απεικόνιση της AtchaCars δείχνει να μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το πρωτότυπο Vision T της Κορεατικής εταιρίας.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η παρουσίαση του νέου Tucson θα λάβει χώρα προς τα τέλη του έτους. Ως εκ τούτου, σύντομα λογικά θα έχουμε περισσότερα στοιχεία επ’ αυτού και, γιατί όχι, τα πρώτα επίσημα teaser της Hyundai που αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων μηνών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!