NEA

Έτσι θα είναι το ταμπλό του νέου Hyundai Tucson

Ένα ανεπίσημο teaser σκίτσο μας δείχνει την ψηφιακή εποχή στην οποία θα περάσει το νέο Tucson.

Το Tucson ετοιμάζεται να παραδώσει την σκυτάλη στην επόμενη γενιά κάποια στιγμή μέσα στο 2021 και όπως είναι λογικό θα έχει αρκετές ομοιότητες με το νέο Santa Fe και γενικότερα με τη νέα μάσκα και το σχεδιαστικό πρότυπο της Hyundai. Το οποίο αποτυπώνεται και στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του kolesa.ru που μας δείχνουν μια πρώτη προσέγγιση.

Ωστόσο, πολύ σημαντική θα είναι και η αλλαγή πλεύσης στο εσωτερικό. Όπως μπορούμε να δούμε σε ένα σκίτσο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο Tucson θα έχει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων αλά Mercedes όταν η κεντρική οθόνη θα ενσωματώνεται στην επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας.

Η Hyundai αρνείται πως αυτό είναι ένα επίσημο σκίτσο που διέρρευσε στο γαλλικό φόρουμ world scoops. Πάντως, ακόμη και αν πρόκειται για ένα σκίτσο κάποιου ανεξάρτητου σχεδιαστή το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχουν δει έως τώρα σε spy φωτογραφίες.

Σε ότι αφορά στην γκάμα του νέου Tucson θεωρούνται δεδομένες οι υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις που είδαμε στο Santa Fe και τα αναβαθμισμένα εξηλεκτρισμένα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, πιθανότατα και με τη τεχνολογία «by-wire» συμπλέκτη που είδαμε από την Kia.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!