NEA

Προτεραιότητα έχει το Skoda Enyaq!

To VW Group φαίνεται πως έχει αποφασίσει να παρουσιάσει πρώτο το ηλεκτρικό SUV της Skoda και μετά της Volkswagen!

Παρόλο που η Volkswagen έχει δώσει μόλις προσφάτως το πρώτο της teaser για το ID.4 (αν και δεν χρειάζεται μιας και μια διαρροή από Κίνα μας έχει ήδη αποκαλύψει το μοντέλο) η Skoda λογικά θα προχωρήσει στην πλήρη παρουσίαση του Enyaq μέσα στις επόμενες μέρες.

Ήδη οι Τσέχοι μας έχουν δείξει το πρώτο της ηλεκτρικό πάνω στην πλατφόρμα MEB με καμουφλάζ και μας έχουν δώσει ένα σωρό teasers. Και αφού γνωρίζουμε και σχεδόν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτό που απομένει είναι η στατική πρεμιέρα που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στην Πράγα. Δηλαδή, περίπου τρεις εβδομάδες πριν την ήδη προγραμματισμένη παρουσίαση του VW ID.4.

Η δυναμική και τα κέρδη που αποφέρει η Skoda είναι πλέον τόσο ισχυρά που ακόμη και οι γκρινιάρηδες (ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ Bern Osterloh, απαίτησε στο παρελθόν από την VW να μην παίρνει η Skoda τις τεχνολογίες αιχμής) δεν μπορούν πλέον να τα αγνοήσουν.

Έτσι, το Enyaq που θα κατασκευάζεται στην Mlada Boleslav θα λανσαριστεί τους πρώτους μήνες του 2021 και αρκετά νωρίτερα από το VW ID.4 που θα παράγεται στο Zwickau της Γερμανίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!