NEA

Τι γίνεται με την σούπερ ντούπερ Mercedes-AMG;

H Mercedes-AMG δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την σούπερ One να κινείται… στο ρελαντί!

Δίχως να πιέζεται ιδιαίτερα η One μας χαρίζει τον ήχο των 1.000 ίππων σε ένα σχετικό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα. Μάλιστα η Mercedes-AMG δεν δοκίμασε μόνο ένα αλλά αρκετά πρωτότυπα μοντέλα ώστε να βελτιστοποιηθεί όχι μόνο η αξιοπιστία του V6 από την Formula 1, αλλά η αεροδυναμική με τα ενεργητικά στοιχεία και διάφορα άλλα.

Υπενθυμίζεται πως η Project One παρουσιάστηκε πριν από τρία χρόνια και με το «καλημέρα» τα 270 αυτοκίνητα που προβλέπονται έναντι 3,72 εκατομμυρίων ευρώ έγιναν ανάρπαστα. Ωστόσο, προβλήματα με την διαχείριση των καυσαερίων έχουν φέρει όλο το πρόγραμμα ένα χρόνο πίσω και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως τελικά ίσως τα ζητήματα με τους ρύπους του υβριδικού 1.500άρη να έχουν επιλυθεί και ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα δοκιμάζονται στην πίστα της εταιρίας στο Immendingen στην Γερμανία. Μάλιστα η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι πολύ σύντομα θα το δούμε και στο Nurburgring για δοκιμές και ίσως και για μία απόπειρα για επίτευξη ρεκόρ.

Σε έκδοση δρόμου θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει το ρεκόρ των 6:44.97 από την Lamborghini Aventador SVJ. Μάλιστα με μερικές αλλαγές στην αεροδυναμική, στην αφαίρεση του κλιματισμού και με σλικ ελαστικά θα μπορούσε να χτυπήσει τον εκπληκτικό χρόνο της Porsche 919 Hybrid Evo, όπως είχε πει παλιότερα ο πρώην υπεύθυνος της AMG, Tobias Moers (πλέον έχει αναλάβει την Aston Martin).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!