NEA

Γιατί αυξάνονται οι μετατροπές και οι ηλεκτροκίνητες νεκροφόρες;

Αυτή η νεκροφόρα βασίζεται σε ένα Tesla Model S και προφανώς; απευθύνεται σε όσους διατηρούν οικολογικές σκέψεις. Μέχρι και την τελευταία.

Η BINZ.E, όπως ονομάζεται αυτή η ηλεκτρική νεκροφόρα, αποτελεί έργο της γερμανικής εταιρίας Binz GmbH & Co. KG η οποία δραστηριοποιείται από το 1936 πάνω σε μετατροπές αμαξωμάτων για επαγγελματική χρήση (πυροσβεστικά, οχήματα του στρατού κ.λπ.).

Τελευταία έχει διευρύνει τις δραστηριότητες της και στην μετατροπή Mercedes σε νεκροφόρες, ενώ από τις πιο ιδιαίτερες δουλειές της είναι η BINZ.E. Μία εντελώς αθόρυβη, μηδενικών ρύπων νεκροφόρα που βασίζεται πάνω σε ένα Tesla Model S με αυτονομία πάνω από 300 χιλιόμετρα.

Ξέχωρα από το περιπαικτικό του θέματος ή την επιθυμία για το τελευταίο ταξίδι ενός «οικολόγου», η ηλεκτρική νεκροφόρα προέκυψε από την ανάγκη του εμπάργκο που υπάρχει αρκετές περιοχές της Βόρειας Ευρώπης όπου απαγορεύονται τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μάλιστα οι κλασικές νεκροφόρες πληρώνουν κάποιο διόλου ευκαταφρόνητο κόμιστρο για να πάρουν την άδεια να φτάσουν στα νεκροταφεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!