NEA

Πως η Rolls-Royce Ghost έχει την πιο ήσυχη καμπίνα στον κόσμο; [vid]

Η νέα Rolls Royce Ghost έχει περάσει το επίπεδο ηχομόνωσης της καμπίνας σε άλλο επίπεδο. Μόνο τα υλικά που χρησιμοποιούνται να ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά!

Αυτά τα ηχοαπορροφητικά και ηχομονωτικά υλικά που καταστέλλουν τον θόρυβο έχουν τοποθετηθεί σχεδόν παντού, στην οροφή, στο δάπεδο και στο πορτμπαγκάζ. Ταυτόχρονα, υπάρχουν διπλά κρύσταλλα και ελαστικά με ειδικό ηχοαπορροφητικό υλικό.

Μάλιστα οι ειδικοί της Rolls κατάφεραν να πετύχουν απίστευτα χαμηλά επίπεδα θορύβου -και δίχως κάποιο ενεργητικό σύστημα ηχοακύρωσης- σε σημείο που θεώρησαν πως η απόλυτη ησυχία θα μπορούσε να ξενίσει τους επιβάτες. Έτσι, δημιούργησαν μια μίας χαμηλής έντασης συχνότητα η οποία εκπέμπεται όταν το αυτοκίνητο κινείται.

Οι Rolls Royce ήταν ανέκαθεν η επιτομή της άνεσης και το μέτρο σύγκρισης για την ησυχία που επικρατούσε στο σαλόνι τους. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η μελέτη των ειδικών στην Ghost -που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο φθινόπωρο- έχει πάει ακόμη μακρύτερα..

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!