NEA

Πότε θα κυκλοφορήσει το VW ID.4;

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως η παραγωγή στο εργοστάσιο στο Zwickau ξεκινά άμεσα για το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της ID γκάμας.

Το ΙD.4 (το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα, αλλά μπορείτε να το δείτε στην σχετική διαρροή) βασίζεται στην γνωστή ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ που έκανε ντεμπούτο στο ID.3. Πρόκειται για ένα crossover με το οποίο η VW θα μπει δυνατά τόσο στην Ευρώπη, όσο στις ΗΠΑ και στην Κίνα.

Η πρώτη παρτίδα της παραγωγής ξεκινά στο εργοστάσιο της VW στο Zwickau στην Γερμανία, το οποίο θα κατασκευάζει μόνο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εταιρίας και κόστισε πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Το λανσάρισμα θα ξεκινήσει αρχές 2021 και λίγο πιο μετά από το Skoda Enyaq.

Η VW έχει ανακοινώσει πως μέχρι το 2025 θα έχει κατασκευάσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια ηλεκτρικά μοντέλα. Μέχρι το 2024 θα έχει επενδύσει περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει την παραγωγή της πάνω στο γενικότερο πλάνο του εξηλεκτρισμού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!