NEA

Θα εγκαταλείψει την εξέλιξη της Valkyrie η Aston Martin;

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε θα πληγεί σε μεγάλο βαθμό το κύρος της βρετανικής εταιρίας.

Όπως φαίνεται η εξέλιξη και η παραγωγή ενός hypercar δεν είναι καθόλου εύκολη. Έτσι, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Mercedes-AMG με την Project One η Aston Martin αντιμετωπίζει ακόμη πιο σοβαρά ζητήματα με τις αρχικές δοκιμές. Μάλιστα υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν την αξιοπιστία και τον θόρυβο του αυτοκινήτου, ενώ αναφέρεται ότι είναι πολύ δύσκολο μέχρι και να οδηγηθεί!

Έτσι, υπάρχουν δύο επιλογές αφού η Valkyrie πολύ δύσκολα θα πάρει άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους: ή να αποκτήσει τις προδιαγραφές ενός track-only αυτοκινήτου ή απλά να τερματιστεί ως project και να εξοικονομηθούν χρήματα!

Η δεύτερη περίπτωση είναι η πιο ακραία και μάλλον δεν «παίζει». Πάντως, την απόφαση θα την πάρει ο Tobias Moers, το νέο αφεντικό της Aston Martin και πρώην της Mercedes-AMG. Υπενθυμίζεται πως η Valkyrie αποτελεί κοινό πρότζεκτ με την αγωνιστική ομάδα της Red Bull (με την οποία πλέον δεν θα συνεχίσουν στην F1), ξεκίνησε ως πρωτότυπο το 2016 και φέτος ήταν να δοθούν τα πρώτα αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!