NEA

Force Gurkha: Κάντο όπως οι Κινέζοι… και κάνε τον Κινέζο!

Οι Ινδοί έχουν παρουσιάσει τελευταία δύο κραυγαλέες περιπτώσεις copy-cats… αντιγράφοντας τους Κινέζους!

Για τις περιβόητες αντιγραφές και τα copy-cats έχω γράψει αρκετές φορές. Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που το συνηθίζουν αφού τελευταία έχουμε δει και διάφορα κρούσματα από την Ινδία. Έτσι, λίγο μετά το Mahindra Thar που αντιγράφει αρκετά σημεία του Jeep Wrangler έρχεται να «χτυπήσει» και η επίσης ινδική Force Motors με το Gurkha που προσφέρεται καιρό τώρα.

Ένα SUV που σχεδιαστικά μας παραπέμπει ευθέως στην Mercedes G-Class με τις μεγάλες επιφάνειες και την τετράγωνη αισθητική. Βέβαια πίσω από το αμάξωμα δεν κρύβεται κάποια σύγχρονη τεχνολογία αλλά ξεπερασμένοι diesel της Mercedes που δεν πληρούν καν το Euro 1 ή 2!

Ένας των 2,6 λίτρων με καταγωγή πίσω στο 1973(!) που αποδίδει 85 άλογα, με πίσω κίνηση και πεντατάχυτο κιβώτιο και ένας πιο σύγχρονος στα 2,2 λίτρα με 140 άλογα, τετρακίνηση με lock και άλλα off road χαρακτηριστικά. Η τιμή τους στην Ινδία ξεκινά από τα 13.000 ευρώ για την απλή έκδοση και φθάνει στα 17.500 ευρώ για την τετρακίνητη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!