NEA

Στα σκαριά το ανανεωμένο Hyundai Kona

Με τρεις εικόνες teaser η Hyundai μας προετοιμάζει για την ανανέωση που δρομολογεί στο δημοφιλές της SUV το οποίο, μεταξύ άλλων, θα αποκτήσει και έκδοση N Line.


Τον χρόνο της αποκάλυψης δεν τον γνωρίζουμε, στα σίγουρα όμως δεν θα αργήσει πολύ η ώρα που θα επανέλθουμε, με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας επάνω στο facelift του Kona. Μία πρώτη γεύση μπορούμε να πάρουμε εδώ, χάρη στα τρία σκίτσα που δημοσίευσε η εταιρία, τα οποία αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το μπροστινό τμήμα του οχήματος.


Τα δύο πρώτα αφορούν τη βασική έκδοση του Kona, σε μπλε χρωματισμό. Εύκολα μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τα ανασχεδιασμένα LED φώτα ημέρας αλλά και τα κύρια φωτιστικά σώματα, που και αυτά διαθέτουν καινούριες μονάδες LED. Γενικά, οι διαφοροποιήσεις που παρατηρούμε, δείχνουν να προσδίδουν ένα πιο μοντέρνο και δυναμικό τόνο στο αυτοκίνητο.

Ακόμα περισσότερες αλλαγές βλέπουμε στο τρίτο σκίτσο, που πάλι εστιάζει στην μπροστινή περιοχή του αυτοκινήτου, απεικονίζει όμως ένα κόκκινου χρώματος μοντέλο N Line. Μία κύρια διαφορά εδώ είναι η μετατόπιση του λογότυπου της Hyundai από το καπό στη γρίλια της μάσκας, γεγονός που προσδίδει μία νότα «αγριάδας» στο σύνολο. Παράλληλα, στην άκρη του καπό παρατηρούμε πλέον τρεις νέες αεροεισαγωγές, οι οποίες απογειώνουν το δυναμισμό του μοντέλου και παράλληλα μας δίνουν ένα στίγμα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την κορυφαία έκδοση Ν, όταν αυτή παρουσιαστεί.


Λογικά, η Hyundai δεν θα αργήσει να αποκαλύψει τα ανανεωμένα Kona και Kona N Line. Το πιο πιθανό, μάλιστα, είναι να τα συνδέσει και με την αποκάλυψη του Kona N. Αναμένουμε λοιπόν τη συνέχεια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!