ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μία βόλτα στα άδυτα της Porsche (video)

Για όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση από την ιστορία της Porsche, υπάρχει πάντα το μουσείο της φίρμας. Εάν πάλι θέλετε κάτι παραπάνω, ένα 18λεπτο video από την αποθήκη των Γερμανών είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να ζητήσετε.

Οικοδεσπότης μας στο συγκεκριμένο video είναι ο γνωστός youtuber Shmee150. Αυτός, αφού πραγματοποίησε τη βασική, τουριστική βόλτα στο μουσείο, κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες του πραγματικού θησαυροφυλακίου, της αποθήκης που κρατάει η Porsche τα ιστορικά επιβατικά και αγωνιστικά της μοντέλα.

Από 911, μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Θέλετε τις πρώτες; Προτιμάτε το υπ. αριθμόν 1.000.000 μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής ή μήπως την απολύτως τελευταία ατμοσφαιρική 911 Carrera; Και από την Cayenne; Το γνωρίζατε ότι η Porsche είχε κατασκευάσει και Cayenne convertible, η οποία όμως έμεινε στο στάδιο του πρωτοτύπου;

Το να αραδιάζουμε τριψήφια νούμερα θα έφτανε σε σημείο να δείχνει βαρετό, αν δεν μιλούσαμε για μοντέλα όπως οι 718, 959, 918 και τόσα άλλα. Αυτοκίνητα που θα αποτελούσαν το αντικείμενο συζήτησης ολόκληρης της εβδομάδας, αν τα συναντούσες έξω, βρίσκονται στοιβαγμένα μέσα σε λίγα τετραγωνικά!

Και βέβαια από την εξίσωση δεν βγάζουμε τα αγωνιστικά. Όχι όποια και όποια αλλά κυρίως αυτά που έχουν και κάποιες νίκες πάνω τους. Το να χαζεύεις την 919 που πήρε το Le Mans του 2016, με τη βρωμιά από την πίστα ακόμη πάνω της, ναι, είναι κάτι. Πόσο μάλλον όταν δίπλα της στέκεται η 919 Evo, που έσπασε το ρεκόρ του Nurburgring. Και ανάμεσά τους βρέθηκε λίγος χώρος για να παρκάρουν ένα κινητήρα από 911 GT1… Εάν δεν σας πείσαμε με αυτά, πραγματικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι που να μπορεί να σας συγκινήσει. Απλά πατήστε το play και αφεθείτε.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!