NEA

Τoyota Yaris Cross με αξεσουάρ Gazoo Racing

Εάν στην απλή του έκδοση το Yaris Cross παρουσίαζε ένα σχεδιαστικό ενδιαφέρον, ντυμένο με τα αξεσουάρ της Gazoo Racing πραγματικά μεταμορφώνεται σε ένα νέο αυτοκίνητο.

Το νέο Yaris Cross αποτελεί αυτή τη στιγμή όνειρο θερινής νυκτός, καθώς κα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στο φθινόπωρο, ενώ δεν αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη πριν από το επόμενο καλοκαίρι. Και πάλι όμως, ντυμένο με όλα αυτά τα αξεσουάρ της Gazoo Racing, θα θέλαμε να ονειρευόμαστε πως έχουμε ένα τέτοιο στο γκαράζ μας.

Εδώ να διευκρινίσουμε ότι αυτό που βλέπετε δεν είναι το Yaris Cross Gazoo Racing. To «real thing» λογικά βρίσκεται σε φάση εξέλιξης, αφού η νέα πολιτική της Toyota θέλει σπορ GR εκδόσεις σε όλα της τα μοντέλα. Μάλιστα αν κρίνουμε από το Yaris Gazoo Racing, που θα φέρει το ισχυρότερο τρικύλινδρο μοτέρ παραγωγής, με 256 ίππους και τετρακίνηση, το αντίστοιχο Yaris Cross GR θα αλλάξει σίγουρα πολλές ισορροπίες στο χάρτη των μικρών SUV.

Μέχρι την επίσημη έλευση αυτού, οι Ιάπωνες προσφέρουν μία σειρά αξεσουάρ, με τα λογότυπα της Gazoo Racing, για τα απλά Yaris Cross. Το μενού περιλαμβάνει από τροχούς 18 ιντσών και λασπωτήρες, σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα, μέχρι μεμβράνες παραθύρων, διπλές απολήξεις της εξάτμισης και βάση πινακίδων από ανθρακονήματα. Όσοι λοιπόν αποφασίσουν να κλέψουν κάτι από τη λάμψη του πραγματικού Yaris Cross GR, δεν χρειάζεται να περιμένουν πότε θα κυκλοφορήσει. Οι Ιάπωνες, τουλάχιστον, γιατί οι Ευρωπαίοι έχουμε δρόμο ακόμα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!