NEA

Nissan Z Proto: Αποκαλύπτεται στις 15 Σεπτεμβρίου! (video)

Η Nissan τελικά μίλησε! Σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα αποκαλυφθεί ο διάδοχος του 370Ζ. Αντί για αλφαριθμητικό, ωστόσο, όνομα, οι Ιάπωνες το αναφέρουν ως Z Proto.

Χαράς ευαγγέλια για όλους τους φίλους της Nissan. Το σήριαλ της εξέλιξης του νέου σπορ μοντέλου της πραγματικά πέρασε από 40 κύματα, τουλάχιστον στις φήμες που κατά καιρούς ακούγονταν. Από lockdown και καθυστερήσεις, λόγω Κορωνοϊού, μέχρι ερωτηματικά για το αν τα οικονομικά της εταιρίας αντέχουν μία τέτοια –περιορισμένης εμπορικής αξίας- πρόταση. Δεν πάνε μάλιστα παρά μέρες από ένα δημοσίευμα, σε έγκριτο βρετανικό περιοδικό, που ήθελε το «400Ζ», όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα, να αναβάλλει την έλευσή του για το 2022.

Με ένα απλό video, ωστόσο, η Nissan έρχεται να βάλει τέλος σε φήμες, εικασίες και αναμονή. Σύμφωνα με αυτό, η μακρά λίστα των μοντέλων Ζ είναι έτοιμη να δεχτεί το νέο διάδοχο, στο πρόσωπο του Z Proto. Αναφορικά τώρα με την ονομασία, το Proto παραπέμπει πιθανά σε πρωτότυπο (Prototype) όποτε δεν ξέρουμε τι θα πρέπει να περιμένουμε, ένα τελικό όχημα ή μια πρόγευση αυτού. Μάλιστα η Nissan το 2001 είχε χρησιμοποιήσει την ονομασία Skyline GT-R Proto για να μας προετοιμάσει για την έλευση του R35. Εάν πάντως δεν δούμε το τελικό μοντέλο, τα ρέστα μας θα πήγαιναν ότι αυτό που θα αποκαλυφθεί θα είναι πραγματικά κοντά στο μοντέλο παραγωγής. Όπως και να έχει, στις 15 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!