NEA

Αυτό είναι το ταμπλό του επερχόμενου VW ID. 4

Αν και το ID.4 έχει ήδη διαρρεύσει η VW έδωσε τα πρώτα στοιχεία για το εσωτερικό του δεύτερου ηλεκτρικού μοντέλου της ID γκάμας.

H επίσημη πρεμιέρα του Volkswagen ID.4 έχει προγραμματισθεί για τις 23 Σεπτεμβρίου και όπως είναι λογικό η γερμανική εταιρία προετοιμάζει το έδαφος αποκαλύπτοντας το ταμπλό. Το οποίο μας παραπέμπει ευθέως σε εκείνο του ID.3, έστω και αν υπάρχει κάποιες διαφορές στο σχήμα των αεραγωγών, στην ενσωμάτωση της κεντρικής οθόνης και την διαφορετική θέση ορισμένων διακοπτών.

Από εκεί και πέρα η VW κάνει αναφορά για μία ευρύχωρη καμπίνα, με πολλά εφέ και κρυφό φωτισμό, για την χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, για την άνεση των καθισμάτων και το χώρο αποσκευών έως 543 λίτρα. O εσωτερικός φωτισμός περιλαμβάνει πάνω από 30 διαφορετικά χρώματα, ενώ το σύστημα ID. Light με την φωτεινή λωρίδα αλλάζει ανάλογα με τις λειτουργίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η παραγωγή του VW ID.4 έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο Zwickau στην Γερμανία και παράλληλα ξεκινά στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Από πλευράς εκδόσεων θα υιοθετήσει εκείνες του ID.3 που επίσης βασίζεται στην πλατφόρμα MEB.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!