ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H Hyundai και οι BTS πλαισιώνουν μουσικά την μάρκα IONIQ

Η Hyundai και οι BTS συνεργάζονται για πρώτη φορά στη μουσική. Το τραγούδι δίνει φωνή στην φιλική προς το περιβάλλον εξατομικευμένη ηλεκτροκίνηση μέσω των εμπειριών των μελών του BTS.

Η Hyundai Motor Company σε συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης superstars BTS κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, το “IONIQ: I’m On It”, ως μέρος της καμπάνιας λανσαρίσματος της νέας μάρκας “IONIQ” της Hyundai Motor που αφορά αποκλειστικά στα EV οχήματα. Το πρώτο μουσικό κομμάτι των BTS σε συνεργασία με τη Hyundai είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στον ιστότοπο της μάρκας. Αντίστοιχα το videoclip έκανε πρεμιέρα στο επίσημο παγκόσμιο κανάλι YouTube της εταιρείας (@HyundaiWorldwide) στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το τραγούδι της μάρκας «IONIQ: I’m On It» δίνει φωνή στον στόχο της IONIQ να προσφέρει  στους πελάτες EV εμπειρίες με επίκεντρο τις συνδεδεμένες λύσεις του καθημερινού τρόπου ζωής. Οι στίχοι του τραγουδιού, που γράφθηκαν και εκτελέσθηκαν από τους BTS RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V και Jung Kook, εκφράζουν συναισθήματα ανακάλυψης, περιέργειας, ελπίδας, δημιουργικότητας και έμπνευσης για το μέλλον και επιβεβαιώνονται από το ρεφρέν “To IONIQ με πηγαίνει εκεί”. Στο videoclip περιλαμβάνεται το τελευταίο concept της Hyundai EV Prophecy που παρουσιάστηκε από την εταιρεία τον Μάρτιο.

Η νέα μάρκα αποκλειστικά EV οχημάτων της Hyundai Motor, η IONIQ, ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας για καθαρή κινητικότητα και αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη αλλαγή της ως πάροχος λύσεων έξυπνης κινητικότητας. Η IONIQ στοχεύει να προσφέρει πελατοκεντρικές EV εμπειρίες με επίκεντρο τις συνδεδεμένες λύσεις του καθημερινού τρόπου ζωής, σύμφωνα με το όραμα της Hyundai “Progress for Humanity”. Με την IONIQ, η Hyundai Motor σχεδιάζει να παρουσιάσει τρία νέα EV μοντέλα τα επόμενα τέσσερα χρόνια με πιο καινοτόμα μοντέλα να ακολουθούν, όπως το IONIQ 5, ένα μεσαίου μεγέθους CUV, το IONIQ 6, ένα sedan και το IONIQ 7, ένα μεγάλο SUV.

Η μουσική της νέας μάρκας είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στον ιστότοπο της Hyundai Worldwide (www.hyundai.com/worldwide/en) και το σχετικό videoclip έκανε την πρεμιέρα του στις 2 Σεπτεμβρίου στο επίσημο κανάλι YouTube της Hyundai (www.youtube.com/user/hyundaiworldwide)

«Ελπίζω ότι το νέο τραγούδι της Hyundai σε συνεργασία με τους BTS θα ενθαρρύνει τους θαυμαστές του συγκροτήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και τους πελάτες μας να εστιάσουν την προσοχή τους στο όραμα της Hyundai για καθαρή κινητικότητα, το οποίο πραγματοποιείται μέσω της νέας EV μάρκας IONIQ», δήλωσε ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President και Global Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company.

Ο κ. Wonhong Cho, Global CMO, πρόσθεσε: “Η Hyundai Motor και οι BTS επέκτειναν τη συνεργασία τους για να διαδώσουν την αξία της θετικής ενέργειας που επιδιώκουν από τη διαφήμιση συγκεκριμένου οχήματος. Η νέα μάρκα IONIQ είναι η απάντηση της Hyundai Motor σε περιβαλλοντικά θέματα και βιώσιμες κοινότητες παγκοσμίως, που οι Millennials και Gen-Z γενιές ανησυχούν και παράλληλα θα αναδείξουμε την ουσία της επιτάχυνσης του οράματος της ηλεκτροκίνησης στο μέλλον” τόνισε. “Μέσω της μουσικής του συγκροτήματος Θα επικοινωνήσουμε τις πελατοκεντρικές EV εμπειρίες που θα διαθέτει η μάρκα IONIQ, σε πολλούς θαυμαστές και πελάτες σε όλο τον κόσμο”.

Οι θαυμαστές που επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα music player limited edition σε μορφή κασέτας με το “IONIQ: I’m On It” και μεμονωμένα μηνύματα από κάθε μέλος του συγκροτήματος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!