ΑΓΩΝΕΣ

Έπαιξε την τριάδα του GP της Μόντσα και κέρδισε ένα σούπερ ποσό!

Αν σκεφτεί κανείς πως ένας Φινλανδός στοιχημάτισε μόλις 20 σεντς και έβγαλε 33.398 ευρώ, τότε φανταστείτε πως αν έβαζε μερικά παραπάνω ίσως να είχε εξασφαλίσει και την σύνταξη του.

Η τριάδα που τερμάτισε στο GP Ιταλίας ήταν πραγματικά απίστευτη. Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως ο Pierre Gasly θα ανέβαινε στο βάθρο και ακόμη πιο δύσκολα πως θα τον πλαισίωναν οι Sainz και Stroll. Και όμως, υπήρξε κάποιος που είχε αυτή την επιφοίτηση και κατάφερε να βγάλει ένα καλό ποσό που για την πλειονότητα αντιστοιχεί πολύ παραπάνω από ένα ετήσιο εισόδημα (για να μην πω δύο).

Η είδηση ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 πως υπήρξε ένας Φινλανδός που ποντάρισε σε αυτή την μαγική τριάδα. Με 20 σεντς τα χρήματα που πήρε σίγουρα είναι πάρα πολλά. Προφανώς, αν έβαζε μερικά ευρώ παραπάνω θα έβγαζε κάποια εκατομμυριάκια. Αλλά αυτά μια φορά συμβαίνουν στην ζωή…

Τέλος να πούμε πως το podium στην Monza ήταν το πρώτο από το 2012 που δεν είχαν παρουσία μία Mercedes, Ferrari ή Red Bull!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!