ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα Brembo Greentive λάμπουν σαν καθρέπτης [vid]

H Brembo ανακοίνωσε τη νέα γενιά δισκόφρενων Greentive που έχουν τόσο λείο φινίρισμα όπως ένας καθρέπτης!

Φυσικά τα νέα δισκόφρενα τεχνολογίας Greentive (από τις λέξεις Green και Distinctive, δηλ. πράσινος και διακριτικός) δεν έχουν κατασκευαστεί με προτεραιότητα το στιλ αλλά για πρακτικούς λόγους. Η λεία επιφάνεια προκύπτει από μια νέα διπλή επίστρωση (από καρβίδια) της επιφάνειας του δίσκου με μία τεχνική την οποία η Brembo αποκαλεί «High-Velocity-Oxy-Fuel».

Το αποτέλεσμα είναι η μικρότερη φθορά των υλικών τριβής και δίχως να επηρεάζεται η απόδοση των φρένων. Η μικρότερη φθορά στα τακάκια συνεπάγεται σε λιγότερη σκόνη και μικροσωματίδια που είναι επιβλαβή τόσο για το περιβάλλον όσο και για την ανθρώπινη υγεία.

Ταυτόχρονα, οι δίσκοι δεν λερώνονται κρατώντας και τις ζάντες καθαρές, ενώ είναι οι πιο κατάλληλοι για ηλεκτρικά αυτοκίνητα με την ιδιαίτερη -ελέω ανάκτησης ενέργειας- επιβράδυνση. Πάντως, οι δίσκοι Greentive δεν έχουν χαμηλό κόστος αφού η ιταλική εταιρία αναφέρει πως απευθύνονται σε premium και πολυτελή αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!