NEA

Την είχαν πέσει για ύπνο… και το Tesla τους ταξίδευε με 140 χλμ./ώρα!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό περιστατικό ήρθε στην επιφάνεια ύστερα από ανακοινώσεις της αστυνομίας στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Εκεί ένα Tesla είχε αναπτύξει πάνω από 140 χλμ./ώρα, με τα δύο εμπρός καθίσματα σε πλήρη ανάκλιση και με τους οδηγό και συνοδηγό να την έχουν πέσει ανάσκελα! Ευτυχώς αυτή την φορά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν κάποιο ατύχημα, αλλά η είδηση έγινε γνωστή από το Twitter της αστυνομίας.

Η οποία κάποια στιγμή κατάφερε να ξυπνήσει τους επιβάτες και να τους υποχρεώσει να σταματήσουν με ασφάλεια. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο στον οδηγό και αφαίρεση του διπλώματος, ενώ εκκρεμεί και δίκη τον Δεκέμβριο.

Η ιστορία με το Autopilot της Tesla φαίνεται ότι έχει παρεξηγηθεί αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά ατυχήματα από οδηγούς που πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτόνομη οδήγηση. Πάντως όλοι τονίζουν, ακόμα και ο ίδιος ο Musk, ότι το Autopilot είναι ένα ημιαυτόνομο σύστημα υποβοήθησης οδηγού.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!