NEA

Ιδού οι νέες BMW M3 & Μ4!

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν αυτό που όλοι περιμέναμε. Ποιο είναι αυτό;

Η τεράστια μάσκα στο μπροστινό μέρος που αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Το πιο πιθανό είναι η αξία του αυτοκινήτου που μετριέται σε οδηγικούς τόνους απόλαυσης να υπερκεράσει ακόμη και τους πιο επιφυλακτικούς αφού όπως και να το κάνουμε οι M3 και M4 είναι από τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα.

Εδώ βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησε το BMW Blog, είναι επίσημες και μας δείχνουν την πιο «μεγαλίστικη» M3 σε βαρύ πράσινο και την πιο νεανική M4 σε φανταχτερό κίτρινο.

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων γνωρίζουμε πως στο εσωτερικό πάντως δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο μοντέλων, που φυσικά θα διαθέτουν και σπορ λεπτομέρειες στο διάκοσμό τους.

Οι νέες M3 και M4 θα κινούνται από ένα νέο εξακύλινδρο τρίλιτρο bi-turbo με 480 άλογα στη βασική έκδοση και 510 στην Competition. Συγκεκριμένα, η στάνταρ έκδοση των Μ3/ Μ4 θα έχει 480 άλογα με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η ισχυρότερη Competition θα έχει ένα αυτόματο Steptronic με 8 σχέσεις και κίνηση πίσω. Αργότερα θα λανσαριστούν και οι τετρακίνητες με κατανομή έως και 100% στον πίσω άξονα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button