NEA

Hyundai i20 N Line: Με αναβαθμισμένη δυναμική

Μπορεί η απόλυτη οροφή στην κατηγορία των supermini να είναι το i20 N, που περιμένουμε κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί, μέχρι τότε όμως η έκδοση εξοπλισμού N Line καλύπτει το ανάλογο κενό.

Η Hyundai πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με την έλευση του i30 N, ενός μοντέλου που παρότι ήταν το πρώτο της στην κατηγορία των hot hatch, συνολικά αποδείχτηκε παραπάνω από καλό. Η δημοσιότητα και τα καλά λόγια που εισέπραξε, ώθησαν την εταιρία να σχεδιάζει μία ολόκληρη γκάμα μοντέλων Ν, καθώς επίσης και μία ακόμα σειρά εκδόσεων N Line, οι οποίες αφορούν συμβατικές εκδόσεις αλλά με σπορ επεμβάσεις στο αμάξωμα.

Εστιάζοντας στο i20 N Line, διαφοροποιείται από τα απλά αδερφάκια του χάρη στους ενισχυμένους προφυλακτήρες, τους τροχούς 17 ιντσών και την ιδιαίτερη διχρωμία του αμαξώματος. Φυσικά, αυτά δεν συνεπάγονται πιο δυναμικές επιδόσεις, αφού κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά σύνολα της γκάμας του μοντέλου.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι σχεδιαστές της φίρμας τοποθέτησαν πιο σπορ καθίσματα για τους εμπρός επιβάτες, καθώς και ένα πιο δυναμικό τιμόνι, με το χαρακτηριστικό Ν επάνω του. στην υπόλοιπη γαρνιτούρα συναντάμε επίσης μεταλλικά πεντάλ, κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία και μερικά ακόμη διάσπαρτα λογότυπα Ν.

Οι εκδόσεις N Line του i20 υπολογίζεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2021, ενώ μερικούς μήνες αργότερα θα ακολουθήσει και η κορυφαία έκδοση Ν. Η τελευταία θα κυμαίνεται στην περιοχή των 200 ίππων, στοχεύοντας σε προτάσεις τύπου Ford Fiesta ST.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!