NEA

Kyocera Moeye: Από τους εκτυπωτές στα αυτοκίνητα [vid]

Πιθανότατα την Kyoceraνα να την γνωρίζετε από τους εκτυπωτές που κατασκευάζει για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.

Πλέον, η Kyocera έχει ως στόχο να αποτελέσει και έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας παρέχοντας πάνελ αφής, οθόνες και κάμερες, εξαρτήματα που στο μέλλον που θα είναι συνυφασμένο με την αυτόνομη κίνηση θα έχουν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

Για αυτό το λόγο η Kyocera παρουσίασε το πρωτότυπο Moeye με το φουτουριστικό διάκοσμο και με την οθόνη του ταμπλό να έχει πλάτος 1,2 μέτρα! Μάλιστα, διαθέτει λειτουργία ανάδρασης με το πάτημα των εικονικών μπουτόν της και έχει τη δυνατότητα προβολής και 3D εικόνων, οι οποίες προέρχονται από συνολικά 8 κάμερες που κοιτούν προς τα εμπρός.

Αυτές οι κάμερες καταγράφουν τον περιβάλλοντα χώρο με τέτοιο τρόπο που οι επιβάτες έχουν την ψευδαίσθηση πως το εμπρός μέρος του ηλεκτροκίνητου Moeye είναι διάφανο. Όσο για το τιμόνι, απλά δεν χρειάζεται, ενώ υπάρχει ψηφιακός βοηθός με τη μορφή ενός ψηφιακού άβαταρ που ονομάζεται Mobisuke. Σχεδιαστικά το Moeye έχει ένα έντονα ρετρό στυλ που συνδυάζει στοιχεία από τις πρώτες γενιές της Porsche 911 και της DS της Citroen.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!