NEA

Έρχεται τέλη του χρόνου το νέο Peugeot 3008

To ριζικά ανανεωμένο 3008 έχει προσαρμοστεί στα νέα αισθητικά δεδομένα της γαλλικής εταιρείας με νέες τεχνολογίες.

Αναφορικά με το αμάξωμα το μπροστινό μέρος απέκτησε μια ελαφρώς μεγαλύτερη μάσκα ακολουθώντας το μοτίβο των 208 και 2008 με τα LED ημέρας να κατεβαίνουν χαμηλά σαν «χαυλιόδοντες». Στο εσωτερικό έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές και βελτιώσεις στο i-cockpit, ενώ η κεντρική touch-screen του συστήματος infotainment είναι μεγαλύτερη και φτάνει έως τις 10 ίντσες.

Σχετικά με τους κινητήρες δεν υπάρχουν αλλαγές και στην βάση υπάρχει ο 1.2 PureTech με 130 ίππους. Το αυτόματο κιβώτιο με τις 8 σχέσεις είναι στάνταρ στην ισχυρότερη έκδοση 1.6 με τους 180 ίππους, όπως και στις plug-in υβριδικές εκδόσεις με μεικτή ισχύ 225 και 300 ίππους (η τελευταία είναι και τετρακίνητη). H έκδοση πετρελαίου 1.5 BlueHDi με τους 130 ίππους θα διατίθεται κανονικά.

Πλούσιος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός, όπως και ο προαιρετικός, με όλα τα συστήματα υποβοήθησης σε επίπεδο ημιαυτόνομης οδήγησης. Νέο είναι το Night Vision, το σύστημα νυχτερινής όρασης που χρησιμοποιεί μία κάμερα υπέρυθρων για να σκανάρει ανθρώπους και ζώα σε εμβέλεια έως και 250 μέτρα μπροστά από το 3008.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!