NEA

FordΕύκολα: Νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς!

Το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ford Finance περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99% και δυνατότητα αποπληρωμής από 12 έως και 60 μήνες. Το πρόγραμμα FordEύκολα συνοδεύεται μεταξύ άλλων από δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό συνολικής αξίας έως και 930€ στην περίπτωση του Puma.

Θέλοντας να καταστήσει την αγορά του αγαπημένου σας Ford ακόμα πιο συμφέρουσα, η Ford προσφέρει σήμερα το ευέλικτο και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα της Ford Finance που σας εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα.

Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε του εξαιρετικά χαμηλού και σταθερού ονομαστικού επιτοκίου 1,99% αλλά και της ευέλικτης περιόδου αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες. Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.

Εκτός από τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά του αγαπημένου σας Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη.

Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930€, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Πιο συγκεκριμένα:

  • Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930€
  • Οι εκδόσειςST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664€
  • Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400€
  • Και τέλος, οι εκδόσεις ST-Line X & ST-Line V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868€

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το όφελος που προκύπτει από το νέο πρόγραμμα FordΕύκολα για κάθε ένα από τα επιβατικά μοντέλα Ford:

Μοντέλο FordΌφελος πελάτη
Fiesta372€
Focusέως 620€
S-MAX992€
Mondeo992€
Mustang992€
Tourneo Courier1.199€

Διαμορφώστε το δικό σας Ford: Χάρη στη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator) που διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford, μπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε τον εξοπλισμό και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου σας αυτοκινήτου, αλλά και να δείτε παραδείγματα χρηματοδότησης για όλα τα μοντέλα επιλέγοντας το χαρακτηριστικά του δανείου που επιθυμείτε, όπως το χαμηλό επιτόκιο, τη χαμηλή μηνιαία δόση ή τη χαμηλή προκαταβολή.

Διαμορφώστε το δικό σας Ford εδώ: https://www.ford.gr/cars?bnpShowroom=on

Επιλέξτε τη χρηματοδότηση που σας ταιριάζει εδώ: https://www.ford.gr/shop/next-steps/promotions/personal-offers

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button