NEA

FIAT Always On & FIAT All-Inclusive: Δελεαστικό πρόγραμμα με όφελος έως 9.990€

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα μοντέλα της μάρκας, με ετοιμοπαράδοτο στοκ για άμεση απόκτηση του αυτοκινήτου που επιθυμεί κάθε αγοραστής. Όλα τα αυτοκίνητα της Fiat καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000χλμ. και 5ετη κάλυψη οδικής βοήθειας.

Το όφελος για του πελάτες μέσω του FIAT Always On φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ διαμορφώνοντας τις τιμές της γκάμας της μάρκας από τις 9.990 ευρώ. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα της μάρκας, τα οποία επιπλέον είναι ετοιμοπαράδοτα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκτήσουν άμεσα το αυτοκίνητο που επιθυμούν. Τέλος, στο πλαίσιο παροχής λύσεων που θα συμβάλουν ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον έγνοιες, η Fiat προσφέρει όλα τα μοντέλα της με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000χλμ., αλλά και 5ετη κάλυψη οδικής βοήθειας.

Το πρόγραμμα FIAT Always On περιλαμβάνει και τις νέες υβριδικές εκδόσεις των Fiat 500 και Fiat Panda, οι οποίες επιπλέον την ιδιαίτερης χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, απαλλάσσονται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την αγορά νέου αυτοκινήτου, η Fiat, συνεχίζει να δίνει τη λύση και στην απόκτηση ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος FIAT All-Inclusive.

Για πρώτη φορά η Fiat προσφέρει ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μηδενικό ρίσκο. Το πρόγραμμα All-Inclusive περιλαμβάνει αυτοκίνητα από το σύνολο της γκάμας μοντέλων της Fiat, σε πλήθος διαφορετικών εκδόσεων και χρωμάτων με κοινό παρονομαστή την απόλυτη εξασφάλιση του υποψήφιου αγοραστή.

Η γκάμα επιλογών του προγράμματος περιλαμβάνει αυτοκίνητα έως ενός έτους, που έχουν καλύψει έως 19.000χλμ., με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση αλλά και υπηρεσία οδηγικής βοήθειας έως το 2024 (με όριο τα 200.000χλμ.). Όλα τα αυτοκίνητα του προγράμματος έχουν περάσει από διαδικασία απολύμανσης, ενδελεχή τεχνικό έλεγχο και έχουν πραγματοποιήσει το ετήσιο service, ενώ οι τιμές τους περιλαμβάνουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!