ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του Mission Impossible [vid]

Στο video που τράβηξε κάποιος ευκαιριακός παρατηρητής και δείχνει τον Tom Cruise μέσα σε μία 5άρα (μάλλον Μ5) η οποία είναι χωρίς πόρτες και έχει εμπλακεί σε ένα κυνηγητό.

Στο γύρισμα όπως βλέπουμε συμμετέχουν πολλά και διάφορα οχήματα, από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της αστυνομίας μέχρι θωρακισμένα φορτηγά. Το camera car που καταγράφει το κυνηγητό είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο GT-R αλλά και μία Cayenne για τις πιο εύκολες σκηνές.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα La Repubblica, τα γυρίσματα που έγιναν στην Ρώμη προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, καθώς προέβλεπαν και σκηνές μέσα στο δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ιταλίας. Όμως οι άνθρωποι του νοσοκομείου αντέδρασαν λόγω του κορωναϊού και τελικά οι σκηνές γυρίστηκαν μέσα σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για αυτό το σκοπό.

Για να έχετε μία εικόνα του κόστους όλου αυτού που βλέπετε, στην εβδομάδα που κράτησαν τα γυρίσματα στην Ιταλία απασχολήθηκαν πάνω από 1.000 άτομα με το κόστος να φθάνει στα 41(!) εκατομμύρια δολάρια.

Μιλάμε για απίστευτα νούμερα αν και αυτού του τύπου οι ταινίες φέρνουν πίσω δισεκατομμύρια, τουλάχιστον σε εποχές προ κορωναϊού, γιατί πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για αυτές τις μεγάλες παραγωγές σε όλο τον κόσμο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!