NEA

Το Fiat 500 Hybrid με τιμή κάτω από τις 12.000 ευρώ

Το ξεχωριστό Fiat 500, το μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς για το στιλ, το χαρακτήρα και τη μοναδικότητα του, γίνεται πιο προσιτό από ποτέ με την τιμή για την υβριδική έκδοση να ξεκινά πλέον από τις 11.950 ευρώ.

Ελάχιστα μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου έχουν την τύχη να απολαμβάνουν την ευρεία αναγνώριση του κοινού και των ειδικών. Το Fiat 500 αποτελεί ένα από αυτά, όντας ένας πραγματικός θρύλος της ιταλικής μάρκας, αλλά και ένα ορόσημο για την αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολο της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν ότι η Fiat επέλεξε το συγκεκριμένο μοντέλο για να ξεκινήσει τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, δημιουργώντας το νέο 500 Hybrid.

Συνδυάζοντας το νέο αποδοτικό βενζινοκινητήρα των 1.000κε.κ με το υβριδικό σύστημα, καρδιά του οποίου είναι η γεννήτρια-κινητήρας BSG, η Fiat προσφέρει στο 500 Hybrid αυξημένη ισχύ (70 ίπποι), ομαλότερη και πιο δυνατή επιτάχυνση και κυρίως μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων έως και 30%. Παράλληλα με εκπομπές CO2 κάτω από 90γρμ./χλμ., όλες οι υβριδικές εκδόσεις του Fiat 500 απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. 

Συγκεκριμένα η έκδοση 500 Pop Hybrid -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- είναι διαθέσιμη με 11.950 ευρώ και ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που περιλαμβάνει εκτός των άλλων 7 αερόσακους, ESP με Hill-Assist, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, κλιματισμό, κ.α.

Παράλληλα, όπως και όλα τα μοντέλα της Fiat, το 500 Hybrid καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με ισχύ έως τις 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!