ΑΓΩΝΕΣ

Λαμπάδιασε λίγο μετά τον τερματισμό σε αγώνα dragster στο Ντάλας [vid]

Οι αγώνες dragster και ειδικότερα στην κατηγορία top fuel προσφέρουν θέαμα. Ειδικά όταν κάτι πάει στραβά.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το Toyota Camry της ομάδας ROKit/ABK Beer με οδηγό την Alexis DeJoria καταφέρνει να περάσει πρώτο την γραμμή του τερματισμού. Εκείνη την στιγμή το όχημα αρπάζει φωτιά και σε ελάχιστο χρόνο τα συνθετικά του υλικά λαμπαδιάζουν και πριν καν τα αλεξίπτωτα που έχουν ανοίξει να έχουν ακινητοποιήσει το dragster.

H έμπειρη και ψύχραιμη Alexis καταφέρνει μέσα σε αυτό το χαμό να ανοίξει τη θυρίδα διαφυγής στην οροφή και να βγει από το φλεγόμενο dragster που είχε ακουμπήσει το τσιμεντένιο διαχωριστικό. Τελικά όλα καλά αφού και δεν υπήρξαν τραυματισμοί και θέαμα προσφέρθηκε. This is dragster!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!