NEA

Το Dacia Duster και σε έκδοση pick-up

To δημοφιλές Duster χάνει τις δύο του πίσω θέσεις για χάρη μιας καρότσας και μετατρέπεται σε «αγροτικό».

Η Dacia περνά μία αναγεννησιακή περίοδο αφού πρόσφατα παρουσίασε τα νέα Sandero και Logan, όπως και το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της, το Spring που στα μέσα του 2021 θα κυκλοφορήσει και στην χώρα μας. Τα δύο πρώτα μοντέλα θα κατασκευάζονται στο Μαρόκο, ενώ το δεύτερο θα έρχεται από την Κίνα μιας και βασίζεται στο Renault City K-ZE.

Το Duster θα συνεχίσει να παράγεται στο εργοστάσιο στη Ρουμανία, ενώ σε ένα άλλο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και το Duster Pick-Up. To όλο πρότζεκτ έχει αναλάβει η τοπική εταιρία Romturingia αφού η pickup εκδοχή του Duster δεν θα κυκλοφορήσει εκτός της ρουμανικής αγοράς και θα διατεθεί μόνο εγχώρια δίνοντας λύση σε όσους αναζητούν ένα φτηνό «αγροτικό» για όλες τις δουλειές.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών το Duster Pick-Up έχει μήκος καρότσας στα 1,5 μέτρα, με χώρο στα 1.000 λίτρα και ωφέλιμο φορτίο στα 500 κιλά. Ο κινητήρας του είναι ο γνωστός Blue dCi της Renault με τους 115 ίππους και η τιμή του αποκλειστικά μονοκάμπινου Duster Pick-Up στη Ρουμανία (όπως είπαμε στη μόνη αγορά που πωλείται προς το παρόν) ξεκινά από τα 22.546 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!