NEA

Honda CR-V Hybrid: Υβριδική υπεροχή!

Το υβριδικό CR-V επιβεβαιώνει την μηχανολογική υπεροχή της Honda πετυχαίνοντας την χρυσή τομή ανάμεσα στην δυναμική απόλαυση και την οικονομική οδήγηση.

Με CR-V άποψη. Συστάσεις δεν χρειάζονται για ένα από τα μοντέλα που έθεσαν τα θεμέλια στην κατηγορία των SUV. Στην τελευταία του γενιά το δημοφιλές CR-V διευρύνει την υβριδική οδό που διάνοιξε το 1999 ένας από τους προπομπούς της υβριδικής τεχνολογίας παγκοσμίως: το Honda Insight. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αντίστοιχες εκδόσεις των Civic, Jazz και CR-Z για να φτάσουμε στο νέο CR-V Hybrid που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για όποιον τυχερό βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του.

Me CR-V στιλ. Η αυθεντικότητα ενός SUV ορίζεται και από τις σχεδιαστικές του γραμμές και το CR-V ξεχωρίζει με ένα από τα πιο ελκυστικά σχήματα στην κατηγορία του. Η χαρακτηριστική μάσκα στην οποία ενσωματώνονται με περίτεχνο τρόπο οι προβολείς δημιουργούν ένα δυναμικό σύνολο που εναρμονίζεται με απόλυτη επιτυχία με το κομψό πίσω μέρος.

Η αεροδυναμική του αμαξώματος είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, ενώ ένα στοιχείο που την βελτιώνει ακόμη περισσότερο είναι το σύστημα Active Shutter Grille, το οποίο ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης κρατά τις γρίλιες κλειστές για βέλτιστες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Με CR-V χώρους. Τους ευρύχωρους και πρακτικούς χώρους που προσφέρει το SUV της Honda δεν τους συναντάς σε κανένα αντίστοιχο μοντέλου του ανταγωνισμού. Πέρα από την δεδομένη άνεση για τους επιβάτες και το τεράστιο πορτμπαγκάζ, στον ποιοτικό διάκοσμο του CR-V υπάρχουν πολυάριθμες πρακτικές θήκες για μικροαντικείμενα. Ταυτόχρονα οι επιβαίνοντες έχουν στην διάθεσή τους όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και εύκολο χειρισμό μέσω της εξαιρετικής σε γραφικά και ανάλυση οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Honda Connect υποστηρίζει τις πιο προηγμένες λειτουργίες infotainment, ενώ στο ψηφιακό πίνακα οργάνων Driver Information Interface ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση του αυτοκινήτου ή την λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Ευανάγνωστα γραφικά δείχνουν τη ροή ισχύος και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας ώστε o οδηγός να έχει πλήρη ενημέρωση για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το CR-V Hybrid.

Με CR-V τεχνολογία. Το CR-V Hybrid εφοδιάζεται με το καινοτόμο σύστημα i-MMD), το οποίο συνδυάζει έναν ισχυρό αποδοτικό κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων i-VTEC ισχύος 145 PS με προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτροκινητήρα 135 kW. Η τεχνολογία i-MMD προσφέρει μια αξιόπιστη, φιλική και αποδοτική εμπειρία οδήγησης και παρέχει τη βέλτιστη ισχύ αλλάζοντας αυτόματα ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες οδήγησης: Electric Drive, Hybrid Drive και Engine Drive.

Στην λειτουργία Electric Drive το αυτοκίνητο κινείται αθόρυβα με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας που αντλεί από την μπαταρία. Αυτός ο τύπος λειτουργίας χρησιμοποιείται συνήθως κατά την επιτάχυνση από στάση και κατά την οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα. Στην λειτουργία Hybrid Drive ο κινητήρας βενζίνης και οι ηλεκτροκινητήρες λειτουργούν από κοινού, σε περιπτώσεις όπως είναι η επιτάχυνση κατά την οδήγηση με ταχύτητα. Στη λειτουργία Engine Drive ο βενζινοκινητήρας παρέχει απευθείας ισχύ στους τροχούς, όπως στην περίπτωση άμεσης επιτάχυνσης.

Επιπρόσθετα ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τρεις ακόμα επιλογές (τις Sport, Econ και EV) που μπορεί να επιλέξει  μέσω των αντίστοιχων διακοπτών στην κεντρική κονσόλα. Οι διακόπτες πίσω από το τιμόνι χρησιμεύουν για την προσαρμογή του ρυθμού επιβράδυνσης και της ανάκτησης ενέργειας, ενώ το επαναστατικό κιβώτιο μονής σχέσης μετάδοσης eCVT παρέχει αθόρυβη λειτουργία με ομαλότερη μεταφορά ροπής όπου το απαιτήσουν οι συνθήκες και στους πίσω τροχούς μέσω της έξυπνης τετρακίνησης.

https://youtu.be/MgjP7hcrdYc

Από πλευράς επιδόσεων το προσθιοκίνητο FWD μοντέλο (μέση κατανάλωση: 6,9 λίτρα/100 χλμ., εκπομπή CO2: 156 γρ./χλμ.) καλύπτει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 8,8 δλ., ενώ το τετρακίνητο AWD (μέση κατανάλωση: 7,3 λίτρα/100 χλμ., εκπομπή CO2: 166 γρ./χλμ.) χρειάζεται 9,2 δλ. Σε κάθε περίπτωση η τελική είναι στα 180 χλμ./ώρα με το CR-V Hybrid να εντυπωσιάζει με τα κορυφαία επίπεδα ποιότητας κύλισης και την σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Mε CR-V εγγύηση. Το CR-V είναι ένα άνετο, αποδοτικό και πάνω από όλα ασφαλές SUV εφοδιασμένο με το ολοκληρωμένο σύνολο Honda Sensing που περιλαμβάνει τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα στην FWD και AWD έκδοση του CR-V Hybrid που ξεκινά από 39.740€ προσφέροντας υπερπλήρη εξοπλισμό, 5 χρόνια εγγύησης και 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας, δίχως να υπάρχει χρέωση για το μεταλλικό χρώμα.  

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του Honda CR-V!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!