NEA

Φήμες για βασικό Land Rover Defender στα 1.500 κυβικά

H τιμή του υπολογίζεται περίπου στο μισό του αντίστοιχου Defender 90 για να αποτελέσει τη βάση για πιο προσιτά οικονομικά μοντέλα.

Η εμφάνιση του νέου Land Rover Defender στην αγορά έφερε στην επιφάνεια τις βλέψεις της εταιρίας για την δημιουργία μιας σειράς μοντέλων, βασισμένα πάνω στην αρχική συνταγή. Και εδώ και καιρό λοιπόν συζητείται η δημιουργία ενός baby-Defender, το οποίο σύμφωνα με το WhatCar θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από δύο χρόνια από τώρα.

Το βρετανικό site υποστηρίζει ότι θα έχει κίνηση εμπρός με ένα μικρό τρικύλινδρο βενζίνης στα 1.500 κ.εκ., ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις, μεταξύ των οποίων και μία plug-in υβριδική αλλά και τετρακίνητη. Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, το πλαίσιο θα είναι μία πιο κοντή εκδοχή του μεγάλου Defender ενώ οι απόψεις για το όνομά του διχάζονται, με επικρατέστερη την Land Rover Defender 80.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!