NEA

Το Hyundai Kona Electric ανανεώνεται στα σημεία [vid]

Λίγο μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Kona με τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες έφτασε και η ώρα της ανανέωσης για το ηλεκτρικό. Διαθέσιμο το facelift στις αρχές 2021.

Δεν έχουν περάσει μερικές ώρες από την δημοσίευση της σχετικής μας δοκιμής για το ηλεκτρικό Kona και συμπτωματικά η Hyundai έρχεται να ανακοινώσει την facelift εκδοχή (σ.σ. το Kona Electric κυκλοφορεί στην Ευρώπη από το 2018, αλλά στην ελληνική εισάχθηκε φέτος). Έτσι, το facelift περιλαμβάνει  μόνο αισθητικές αλλαγές αποκτώντας επανασχεδιασμένους προβολείς και LED ημέρας, νέα μάσκα με απέριττο στιλ αλά Tesla και νέους προφυλακτήρες που προσθέτουν μόλις 25 χιλιοστά στο μήκος.

Ο διάκοσμος έχει επίσης βελτιώσεις στα σημεία με νέα γραφικά για το πίνακα οργάνων, την οθόνη αφής, το infotainment και του ατμοσφαιρικού φωτισμού καμπίνας. Όσο για τον οδηγό θα έχει στη διάθεσή του τα πιο πρόσφατης γενιάς συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας του συνόλου SmartSense της Hyundai.

Σχετικά με τις εκδόσεις δεν έχει αλλάξει κάτι στην ηλεκτρική διάταξη πέρα από τις αναθεωρημένες αυτονομίες που στην μεγάλη έκδοση των 64 kWh έχει αυξηθεί από τα 449 στα 484 χιλιόμετρα (WLTP). Από εκεί και πέρα υπάρχει ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων, ενώ συνεχίζει κανονικά και το ηλεκτρικό Kona με την μπαταρία 39,5 kWh αυτονομίας 305 χλμ. με ισχύ 136 ίππων. Περισσότερα για το Kona Electric μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική δοκιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!