NEA

Εξέγερση στις 17 Νοεμβρίου… για το νέο Honda Civic [vid]

Λίγες μέρες απομένουν από την παγκόσμια παρουσίαση του νέου Civic που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τα μέσα του 2021.

Ουσιαστικά αυτό που θα μας αποκαλύψει η Honda στις 17 Νοεμβρίου είναι ένα πρωτότυπο Civic που θα βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους από τα μέσα του νέου έτους. Σχεδιαστικά θα υπάρχει μια εξέλιξη του πετυχημένου τωρινού σχήματος έχοντας μια πιο δυναμική εμφάνιση αλλά αποφεύγοντας κάποιες σπορ ακρότητες που δεν άρεσαν σε αρκετούς.

Στο παραπάνω βίντεο (εδώ μπορείτε να δείτε μια πρόωρη διαρροή σκίτσων) μπορούμε να διακρίνουμε τη νέα μάσκα, τα νέα φωτιστικά σώματα LED και ένα πιο καθαρό σε γραμμές πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης το σήμα του Civic είναι τοποθετημένο πλέον επάνω από τα φωτιστικά σώματα, στην αριστερή πλευρά, δίπλα στο λογότυπο της Honda, το οποίο τοποθετείται στο κέντρο του πορτμπαγκάζ.

Στο θέμα των κινητήρων δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά η λογική λέει πως θα συνεχίσουν τα αξιόλογα turbo μοτέρ στα 1,0 και 1,5 λίτρα με κάποιας μορφής εξηλεκτρισμό, όπως συστήματα ήπιας υβριδικής υποβοήθησης.

Όσο για το κορυφαίο Type R θεωρείται δεδομένο πως θα είναι φουλ υβριδικό χρησιμοποιώντας μια παρόμοια διάταξη με του NSX και τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Για την περίσταση ο V6 θα αντικατασταθεί από έναν δίλιτρο turbo με συνολική ισχύ κοντά στα 400 άλογα και 0-100 αρκετά κάτω από τα 5,8’’ του τωρινού Type R. Μία γεύση μπορείτε να πάρετε από τα σχετικά renderings.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!