NEA

To Ford F-150 έχει δύο απίστευτα καναπεδάτα καθίσματα [vid]

Σε μια χώρα που τα πάντα κινούνται διαφορετικά η Ford προσφέρει τύπου business class καθίσματα για το δημοφιλέστερο pickup στην αγορά των ΗΠΑ.

Για τους εργολάβους και τους εργάτες που δουλεύουν όλη μέρα η Ford προσφέρει προαιρετικά νέα καθίσματα, τα οποία μας παραπέμπουν σε αεροπορικού τύπου ώστε οι δύο εμπρός επιβάτες να μπορούν να ξεκουραστούν ή να ρίξουν και έναν υπνάκο. Τα καθίσματα Max Recline Seats, όπως ονομάζονται, πέρα από την πλήρη ανάκλιση έχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά.

Όπως είναι το ανασήκωμα της έδρας ώστε να δημιουργηθεί ένα εντελώς επίπεδο “κρεβάτι” ή τα ειδικά στηρίγματα για τους ώμους. H Ford θα προσφέρει αυτά τα καθίσματα στις πλούσιες εκδόσεις του F150 και αργότερα σε άλλα μοντέλα της εταιρίας ώστε να μην απολαμβάνουν μόνο οι κουρασμένοι αυτά τα καθίσματα αλλά και οι σκανταλιάρηδες μια και το σεξ στο αυτοκίνητο είναι από τα δημοφιλέστερα των Αμερικάνων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!