NEA

To Toyota GR Yaris άλωσε την Πράσινη Κόλαση [vid]

Δείτε ένα από τα πιο καυτά «μικρά» όλων των εποχών να κάνει καλύτερο χρόνο στο Nürburgring από την BMW M2 ή την Porsche 996 Turbo!

Με μικρό απόβαρο, τετρακίνηση και 261 άλογα το GR Yaris έκανε έναν απίστευτο γύρο στην περιβόητη γερμανική πίστα με χρόνο κάτω από τα 8 λεπτά! Μία επίδοση που φέρνει τα γιαπωνέζικο supermini πολύ κοντά σε αυτή της Corvette C5 Z06 και παρά το γεγονός πως η πίστα δεν ήταν άδεια, ενώ η θερμοκρασία περιβάλλοντος ήταν στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης, η έκδοση του GR Yaris ήταν μια απλή παραγωγής με τη μόνη προσθήκη την αντικατάσταση των ελαστικών με τα πιο σπέσιαλ Michelin Pilot Sport 4S που ανήκουν στην πλουσιότερη έκδοση Circuit με τις 18άρες ζάντες. Αναμφίβολα, το GT Yaris είναι ένα πραγματικό «πυραυλάκι» που καταφέρνει να γράφει το δικό του μύθο στα γνήσια σπορ αυτοκίνητα. Απολαύστε το!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!