ΑΓΩΝΕΣ

Σοκάρει το ατύχημα του Grosjean που είχε Άγιο!

Πηγή: Formula 1 @F1 (via Twitter)

Μια περίπτωση που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια ήταν η σύγκρουση του Romain Grosjean με το μονοθέσιο του να πέφτει στην μπαριέρα, να την διαπερνά και να αρπάζει φωτιά! Το Halo του έσωσε την ζωή!

Ευτυχώς, τα μέτρα πυροπροστασίας και η φόρμα του προστάτευσαν τον Grosjean από ένα πολύ τρομακτικό ατύχημα που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στην Formula 1. To ατύχημα έγινε στις πρώτες στροφές λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα μετά απο μικρή επαφή με τον Kvyat.

Οι άνθρωποι της πίστας απομάκρυναν υποβασταζόμενο το Gasly από το χώρο του συμβάντος (η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που του είχε φύγει μέχρι και το παπούτσι!), ο οποίος με ανακοίνωση της Haas είναι καλά στην υγεία του με μικρά εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια, καθώς και μερικά σπασμένα πλευρά.

Αν δείτε το βίντεο το μονοθέσιο κόβεται στην μέση με τον Grosjean να καταφέρνει να βγαίνει εκτός του άλλου μισού που έχει διαπεράσει την μπαριέρα! Το σημαντικό είναι πως δεν έχει κάτι το σοβαρό αλλά σίγουρο το σοκ που πέρασε πρέπει να ήταν πολύ μεγάλο και πρωτόγνωρο για τους νέους οδηγούς της Formula 1.

To τελευταίο μοιραίο ατύχημα στην F1 ήταν το 2014 με τον πολύ άτυχο Jules Biancci που απεβίωσε μετά απο κόμμα εννέα μηνών.

https://youtu.be/1l7BEvsTN1I

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!