ΑΓΩΝΕΣ

RIP Jules Bianchi ( 1989-2015)

jules-bianchi-rip-2015

Εννέα μήνες άντεξε ο Jules Bianchi έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στο Ιαπωνικό Γκραν Πρι τον περασμένο Οκτώβριο…

Ο 25χρονος βρισκόταν έκτοτε σε κώμα, ενώ απεβίωσε στο νοσοκομείο κοντά στο σπίτι των γονιών του στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας. Η οικογένειά του δήλωσε: «ο Jules αγωνίστηκε σκληρά μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη του τελείωσε».

Ο Bianchi είναι ο πρώτος πιλότος της Φόρμουλα 1 που χάνει τη ζωή του από τα τραύματά του σε ατύχημα κατά τη διάρκεια GP έπειτα από το θάνατο του θρυλικού Ayrton Senna στην Ίμολα, το 1994.

Συντετριμμένη από το θάνατο του Jules Bianchi δήλωσαν και οι εκπρόσωποι της ομάδας του Marussia, που πλέον ονομάζεται Manor.

Ο 26χρονος Bianchi (είχε γεννηθεί στις 3 Αυγούστου του 1989 στη Νίκαια της Γαλλίας) έγινε ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που χάνει τη ζωή του από δυστύχημα κατά τη διάρκεια Grand Prix μετά το θάνατο του Ayrton Senna την Πρωτομαγιά του 1994.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!