ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η θεραπεία της καταστροφής: Η απόλυτη εκτόνωση από το lockdown!

Αν τα έχετε πάρει με ότι συμβαίνει το 2020 τότε ίσως να ζηλεύετε τον τρόπο που βρήκε να κάνει ψυχοθεραπεία μια ομάδα.

Αν σας έχει πάρει από κάτω και νιώθετε πολύ down… από το lockdown, το να καταστρέφει κανείς αυτοκίνητα ίσως και να είναι αγχολυτικό. Βλέπετε, η θεραπεία της καταστροφής δεν είναι κάτι νέο. Άλλωστε όταν κάποιος είναι πιεσμένος ψυχολογικά ή έχει τα νεύρα του το πρώτο πράγμα που του έρχεται είναι να σπάσει ότι βρει μπροστά του, να βάλει τις φωνές, τα κλάματα κλπ.

Το παρακάτω βίντεο που θα δείτε προέρχεται από την ομάδα Rage Yard και έχει γυριστεί σε μια μάντρα με scrap αυτοκίνητα κάπου στην Βρετανία. Όπως θα δείτε η «θεραπεία» περιλαμβάνει δύο στάδια. Το πρώτο είναι να πυροβολείς πάνω σε παλιά αυτοκίνητα, ενώ το πιο προχωρημένο είναι να τα λιώσεις περνώντας από πάνω τους με ένα τανκ! Υπάρχουν και κάποιες άλλες τρελές ιδέες όπως η εκτόνωση με την οδήγηση ενός τανκ, όπως προσφέρει η σελίδα driveatank.com από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Εννοείται πως όλες αυτές οι ακραίες θεραπείες εκτόνωσης γίνονται viral στο διαδίκτυο και σίγουρα θα επιλέγονται από κάποιους. Φυσικά, υπάρχουν και πιο απλοί τρόποι για να τονώσει κανείς την ψυχολογία του όπως είναι η άθληση, τα χόμπι ή μια καλή συζήτηση.

Πάντως, φαντάζεστε την πελατεία που θα έχει αν έστηνε κάποιος στην χώρα μας κάτι ανάλογο; Έστω και σε πιο light μορφή, π.χ. σκαγιάζοντας με φλόμπερ άδειους τενεκέδες ή σπάζοντας με ρόπαλα παράθυρα αχρηστευμένων αυτοκινήτων. Εδώ θα λέγαμε πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στις παλιές μάντρες αυτοκινήτων…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!