NEA

Τα σπάει το νέο Gymkhana με ένα απίστευτο Subaru WRC STI [vid]

Αυτή την φορά πίσω από το τιμόνι δεν βρίσκεται ο πολύς Ken Block αλλά ένας εξίσου tricky οδηγός, ο  Travis Pastrana!

Η διάσημη και άκρως θεαματική σειρά βίντεο Gymkhana είναι γνωστή εδώ και πάνω από μια δεκαετία με τον Ken Block να κάνει τρελά και παλαβά πράγματα. Συνήθως με κάποιο Ford. Τώρα, στο 11ο επεισόδιο την σκυτάλη παίρνει ο Travis Pastrana με ένα βαρέως «πειραγμένο» Subaru WRX STI του οποίου η ισχύ έχει εκτοξευθεί στα 875 άλογα! Προφανώς στο όλο εγχείρημα να υπάρχει χορηγία της Subaru μιας και σε ένα σημείο φιγουράρει και ένα νέο BRZ.

Τα γυρίσματα εκτυλίχθηκαν στην γενέτειρα του Pastrana, στην Annapolis, κοντά στο Maryland της Ουάσιγκτον. Δίχως να κουράζει και με τη σωστή διάρκεια το βίντεο έχει περάσματα πάνω από γέφυρες, άλματα πάνω από ποτάμια, γλιστρήματα με τη μία ρόδα στον αέρα μίας αποβάθρας και απίστευτες πλαγιολισθήσεις με ξυραφένια ακρίβεια. Ακόμη και δίπλα σε μονοκινητήριο!

Τεχνικά ο Pastrana φαίνεται να κινείται σε πιο τέρμα γκάζι flat επιφάνειες με τον Block να μας έχει συνηθίσει σε πιο κλειστά κομμάτια. Όπως και να έχει το σχεδόν 10λεπτο θέαμα είναι καταπληκτικό (βάλτε ήχο) ανυπομονώντας για το επόμενο επεισόδιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button