NEA

Η τιμή πώλησης του plug-in υβριδικού Citroen C5

Ένα ακόμη αξιόλογο plug-in προστίθεται στις επιλογές των ενδιαφερόμενων για ένα υβριδικό που μπαίνει και στην πρίζα. Από 43.5000€.

Η Citroën συνεχίζει την «ηλεκτρική» της στρατηγική, αποκαλύπτοντας την τεχνολογική ναυαρχίδα της, το Νέο SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid, το Silent Urban Vehicle (Αθόρυβο Αστικό Όχημα) που ορίζει μία νέα κατηγορία, την ë-Comfort.

Κατασκευασμένο στη Γαλλία στο εργοστάσιο Rennes- La Janais, παράλληλα με τις εκδόσεις των κινητήρων εσωτερικής καύσης που έχουν ήδη ξεπεράσει τις 110.000 πωλήσεις, μέσα σε ένα χρόνο, το Νέο SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα σε τιμές που ξεκινούν από 43.500 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

 

FEEL PACK

SHINE

SHINE PACK

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8

43.500 €

45.100 €

45.800 €

Προσφέροντας ήδη εξαιρετική άνεση, με την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, τα Advanced Comfort καθίσματα και τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το SUV C5 Aircross SUV εισέρχεται σε μια ακόμη νέα φάση του προγράμματος Citroën Advanced Comfort χάρη στην plug in επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία.

Εμπνευσμένο από την καθημερινότητα των πελατών, προσφέρει μηδενικές εκπομπές CO2 σε καθημερινή χρήση χάρη στην 100% ηλεκτρική λειτουργία (αυτονομία έως 55 χιλιόμετρα) και απεριόριστη αυτονομία για μεγάλα ταξίδια χάρη στην υβριδική κίνηση με χρήση και του βενζινοκινητήρα του.

Παράλληλα αυτό το «Silent Urban Vehicle» εξασφαλίζει χάρη στην αποκλειστικά ηλεκτρική του λειτουργία ήρεμες και γαλήνιες διαδρομές σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα χωρίς θόρυβο, δονήσεις ή κραδασμούς. Επίσης στην άνεση συμβάλλει ένα πλήρες οικοσύστημα, διαισθητικό και φιλικό προς τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου ελέγχου των λειτουργιών οδήγησης, της εύκολης φόρτισης και μιας ειδικής ψηφιακής πύλης (portal) έξυπνων υπηρεσιών.

Παράλληλα το Νέο SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid είναι το πιο διαμορφώσιμο μοντέλο στην κατηγορία του με 3 αυτόνομα, συρόμενα, ρυθμιζόμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και το πιο μεγάλο πορτμπαγκάζ της κατηγορίας του. 

Χάρη στο συνδυασμό ενός βενζινοκινητήρα PureTech 180 ίππων, ενός ηλεκτρικού κινητήρα 80 kW και ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων ë-EAT8, το νέο Citroen C5 Aircross PHEV έχει συνδυαστική απόδοση 225 ίππων και 320 Nm (τον πλήρη οδηγό του μοντέλου μπορείτε να τον δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ). Επίσης μπορεί να κινηθεί καθαρά ηλεκτρικά για έως και 55 χιλιόμετρα, η μέση κατανάλωσή του στον κύκλο WLTP είναι 1,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και η εκπομπή CO2 32 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. 

.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΝέο SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid
ΒενζινοκινητήραςPureTech 180 S&S Euro 6 – 180hp (132kW)
Ηλεκτροκινητήρας110 hp (80 kW) τοποθετημένος ανάμεσα στον κινητήρα εσωτερικής καύσης και το κιβώτιο ταχυτήτων
Συνδυασμένη ισχύς225 hp (165 kW)
Ροπή ηλεκτροκινητήρα320 Nm
ΜπαταρίαΥψηλής τάσης 200V, Li-Ion 13,2 kWh
Μετάδοση κίνησης4X2 στους εμπρός τροχούς
Κιβώτιο ταχυτήτωνë-EAT8 αυτόματο / 8 σχέσεων
Ηλεκτρική αυτονομία55 km (WLTP)*
Ταχύτητα ηλ/κίνησης:135 km/h
Εκπομπές CO2από 32 g/km (WLTP)
Κατανάλωση καυσίμου1,4 L/100km (WLTP)
Χρόνος φόρτισης2 ώρες με 32A Wallbox και τον προαιρετικό φορτιστή 7,4kW
4 ώρες με το Green up™ της Legrand 14A και τον στάνταρ φορτιστή 3,7 kW
7 ώρες σε οικιακό δίκτυο 8A

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!