NEA

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό SUV της Toyota!

Τα σκίτσα που βλέπετε μας δείχνουν το νέο ηλεκτρικό SUV που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Και με τα σήματα της Subaru.

Πριν από μερικές μέρες η Toyota είχε δώσει μια teaser φωτογραφία από το προφίλ του πρώτου της ηλεκτρικού SUV ευρείας παραγωγής. Το οποίο θα βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα e-TNGA, θα είναι στο μέγεθος ενός RAV4 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο ZEV στην Ιαπωνία. Το ίδιο ηλεκτρικό θα «φορά» και τα σήματα της Subaru.

Τώρα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν μερικές σκίτσα που προφανώς διέρρευσαν από το ευρωπαϊκό γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών και μας αποκαλύπτουν το ηλεκτρικό SUV. To οποίο είναι σίγουρα ηλεκτρικό τόσο από την κλειστή κάθετη μάσκα που πλαισιώνεται από στενόμακρους LED προβολείς, όσο και από την υποδοχή φόρτισης από την πλευρά του οδηγού.

Πιθανότατα κάπως έτσι θα είναι το ηλεκτρικό SUV αφού το προφίλ είναι πανομοιότυπο με το επίσημο teaser που έχει δώσει η Toyota και όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική φωτογραφία. Επίσης, είναι έκδηλη η προσπάθεια των Ιαπώνων να συνδυάσουν το στιλ των C-HR και RAV-4 με το πιο προχωρημένο του Mirai. Από τα σκίτσα απουσιάζουν οι λαβές στις πόρτες, ενώ ίσως οι top εκδόσεις να έχουν κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέπτες. Σας αρέσει;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!