NEA

Τι κρύβεται πίσω από την Next.e.Go που θα φτιάχνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην χώρα μας;

Εντύπωση προκαλεί πως μια μικρή σχετικά εταιρία που πτώχευσε πριν από μερικούς μόλις μήνες αναστυλώνεται και έχει ως στόχο να κατασκευάζει 30.000 αυτοκίνητα. Κάπου στην Ελλάδα.

Κάθε επένδυση που γίνεται στην χώρα μας είναι σημαντική. Ειδικά στην Ελλάδα που έχει την φήμη ως μίας από τις πιο αφιλόξενες αγορές για τις επιχειρήσεις. Φυσικά, η είδηση της παραγωγής αυτοκινήτων είναι φυσικά καλοδεχούμενη και ευχόμαστε να υλοποιηθεί δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη και το κυριότερο νέες θέσεις εργασίας.

Γεγονός είναι πως η Next.e.Go είναι στην ουσία μια μικρή μονοδιάστατη εταιρεία με ένα και μόνο προϊόν, το e.Go Life που δείχνει να έχει κάποιες προοπτικές ως ένα ηλεκτρικό citycar. Η πορεία της εταιρίας ξεκίνησε το 2015 παρουσιάζοντας το Life αλλά στην πορεία αντιμετώπισε μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Τελικά και μετά από αρκετές περιπέτειες την 31η Αυγούστου πέρασε εξ ολοκλήρου στον ολλανδικό επενδυτικό όμιλο ND Industrial. Η Εφημερίδα των Συντακτών έχει δημοσιεύσει ένα σχετικό άρθρο για το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτόν δημιουργώντας έντονους προβληματισμούς με πολλά γκρίζα σημεία. Ελπίζουμε η όλη υπόθεση να μην αποδειχθεί άνθρακας…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!