ΑΓΩΝΕΣ

Οι οδηγοί και οι μεταγραφές των ομάδων στην Formula 1 2021

Η σεζόν της F1 το 2020 μας άφησε και οι πάντες ξεκουράζονται για το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με μία ακόμη κυρίαρχη εμφάνιση της Mercedes και του Lewis Hamilton είχαμε αρκετά ενδιαφέροντα συμβάντα ικανοποιώντας τους φίλους του σπορ ακόμη και στην σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπήρξαν 2 νέες πίστες (του Μουτζέλο και του Πορτιμάο), 3 πίστες που επέστρεψαν (της Ίμολα, του Νιρμπουργκρινγκ και της Τουρκίας), 2 νέοι νικητές (οι Pierre Gasly και Sergio Perez), 3 οδηγούς που για πρώτη φορά που ανέβηκαν στα podiums (από 1 για τους Norris και Ocon και 2 φορές τον Albon ) και 1 νέος στις pole (o Stroll στην Τουρκία.

Η McLaren έκανε την καλύτερη εμφάνιση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2012 τερματίζοντας στην 3η θέση. Αντίθετα, η Ferrari έκανε την χειρότερη επίδοση της από το 1980 τερματίζοντας στην 6η θέση. Λυπηρή η κατάσταση για την Williams δεν πήρε ούτε έναν βαθμό!

Του χρόνου η Renault F1 αλλάζει ονομασία σε Alpine F1 και η Racing Point σε Aston Martin. Ας δούμε πως έχει μέχρι τώρα η σύνθεση των οδηγών των ομάδων με τον Fernando Alonso να επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Εκτός F1 βρίσκονται οι Kvyat, Grosjean, Magnussen και Albon (ουσιαστικά θα μείνει ως back-up στην Red Bull).

Εδώ μπορείτε να δείτε το προσωρινό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα του 2021 με 23 Grand Prix και αφετηρία την Αυστραλία (πιθανότατα στις 21 Μαρτίου). Εδώ μπορείτε να δείτε τι έγινε στην Formula 1 το 2020 και εδώ την κατάταξη.

Πηγή: @F1 (Twitter)

Ομάδες

Οδηγοί

Mercedes

Lewis Hamilton

Valtteri Bottas

Red Bull

Max Verstappen

Sergio Perez

McLaren

Daniel Ricciardo

Lando Norris

Aston Martin
(Racing Point)

Sebastian Vettel

Lance Stroll

Alpine
(Renault)

Fernando Alonso

Esteban Ocon

Ferrari

Charles Leclerc

Carlos Sainz

Alpha Tauri

Pierre Gasly

Yuki Tsunoda

Alfa Romeo

Kimi Räikkönen

Antonio Giovinazzi

Haas

Mick Schumacher

Nikita Mazepin

Williams

George Russell

Nicholas Latifi

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!